Τετάρτη, Φεβρουαρίου 04, 2009

Ροπαλιές και μαχαιριές από «αντιφασίστες» σε νέο Εθνικιστή !

ΕΠΕΙΓΟΝ : Καταγγελία στον Μαύρο Κρίνο για νέα δολοφονική επίθεση της antifa στις 31/1 και η σιωπή κάποιων …


Ροπαλιές και μαχαιριές από «αντιφασίστες» σε νέο Εθνικιστή !


Εκ μέρους της συντακτικής ομάδας :

Πριν λίγες ώρες ανένταχτος Εθνικιστής μας ενημέρωσε για μια νέα δολοφονική επίθεση της antifa το Σάββατο το βράδυ 31/1 στο μετρό του Αγίου Αντωνίου στην Αθήνα εναντίον ενός νέου Εθνικιστή.

Φυσικά επειδή η πληροφορία κρίνεται παραπάνω από σημαντική δεν δημοσιεύσαμε αμέσως την πληροφορία.

Η διασταύρωση των γεγονότων σε τέτοια γεγονότα επιβάλλεται. Αυτόνομοι σύντροφοι ήρθαν σε επικοινωνία με Εθνικιστές που ΔΕΝ ανήκουν στην συντακτική ομάδα / συσπείρωση του Μαύρου Κρίνου αλλά σε γνωστές οργανωμένες κινήσεις του χώρου οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν το γεγονός της επίθεσης.

Σε νέα επικοινωνία της συντακτικής μας ομάδας συναγωνιστές αναφέρουν ότι παρόλο τα μαχαιρώματα και τις ροπαλιές από τους νεοταξίτες μπάτσους της antifa σε διαφορετικά σημεία αλλά και σε ζωτικά όργανα του συναγωνιστή ευτυχώς οι τελευταίες εξελίξεις κάνουν λόγο για μικρή βελτίωση της υγείας του.

Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και ως Αυτόνομοι Εθνικιστές έχουμε πάμπολλες φορές στο παρελθόν ξεσκεπάσει τον πραγματικό ρόλο των δήθεν «αντιφασιστών» του Σόρος καταγγέλλουμε μέσω του κεντρικού μπλογκ της Αυτόνομης Κίνησης Μαύρος Κρίνος την νέα παρακρατική επίθεση.


Καλούμε όλους τους συναγωνιστές να αναδημοσιεύσουν άμεσα το κείμενο για την νέα επίθεση και να ξεσκεπάσουν τους μπάτσους της antifa.


Είναι χρέος μας να αποκαλύψουμε τους υπηρέτες της Νέας Τάξης !

Μην σιωπάς μπροστά στις επιθέσεις της νεοταξικής λαίλαπας !

Της antifa η βία δεν θα περάσει του λαού η πάλη θα την σπάσει !


Δημοσιεύουμε το παρακάτω γράμμα που λάβαμε πριν ελάχιστη ώρα στο οποίο ανένταχτος Εθνικιστής με έντονα τα αισθήματα οργής περιγράφει τα γεγονότα και καταγγέλλει την νέα επίθεση :

"Σάββατο βράδυ περί της δέκα και μισή , 20 antifa έχουν στήσει καρτέρι στο μετρό του Αγίου Αντωνίου περιμένοντας κάποιον Εθνικιστή ή οποιονδήποτε που επιστρέφει από την πορεία που έλαβε μέρος στην Αθήνα την ημέρα εκείνη. Στο σημείο είναι οπλισμένοι με ρόπαλα και φοράνε κράνη.

Περί της 11 και 15 βγαίνει από το μετρό νεαρός συναγωνιστής που γυρίζει από την εκδήλωση των Ιμίων. Καθώς περπάτα αναγνωρίζεται η Ελληνική σημαία στο μπουφάν του από τους antifa. Δεν θέλουν άλλη αφορμή και εκεί στον προαύλιο χώρο του μετρό δέχεται επίθεση με ρόπαλα και μαχαίρι , οι παρακρατικοί antifa χτυπούν με αρρωστημένο σαδισμό τον νεαρό Εθνικιστή.

Ο απολογισμός σωρεία μαχαιρωμάτων σε πολλά διαφορετικά σημεία του σώματος του και μια εξ αυτών σε ζωτικό όργανο και ακόμα περισσότερα χτυπήματα με ρόπαλα στο κεφάλι. Μεταφέρεται με βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές.

Από το βράδυ εκείνο του Σαββάτου έχουν περάσει τρεις ολόκληρες μέρες από την δολοφονική αυτή επίθεση που δέχτηκε ο συναγωνιστής κανείς όμως δεν άκουσε τίποτα , ουδείς σε ιστοσελίδες και μπλογκς ανέφερε το παραμικρό , η αστυνομία «διεξάγει έρευνες» , τα ΜΜΕ που τόσο «ενδιαφέρονται για την ανθρώπινη ζωή» δεν έπαιξαν ούτε ένα δευτερόλεπτο στα πολύχρωμα και αμαρτωλά δελτία ειδήσεων τους οι εφημερίδες και αυτές ούτε μία σταγόνα μελάνι δεν καταδέχτηκαν να θυσιάσουν για ένα υπαρκτό γεγονός για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ένας νεαρός άνθρωπος.

Πόσο αξίζει άλλωστε η ζωή ή η σωματική ακεραιότητα ενός Εθνικιστή στη σημερινή μας εποχή ;

Η απάντηση είναι βασανιστικά ωμή και ψυχρή : Τίποτα.

Μόνο νάρκης του άλγους δοκιμές εν φαντασία και λόγω , αυτή είναι η αλήθεια.

Και να το ερώτημα προς όλους :

Αυτοί που πρέπει να κραυγάσουν για το νέο αιματοκύλισμα γιατί σιωπούν ;

Υποκριτές λοιπόν για άλλη μια φορά.

Όλοι όσοι σιωπούν είναι συνυπεύθυνοι και συνένοχοι.

Δεν αντέχει κανείς να τους κοιτάξει … αφού είναι ίδιοι με το πορτρέτο του Dorian Grey".

Αναδημοσίευση από mavroskrinos.blogspot.com

http://mavroskrinos.blogspot.com/2009/02/antifa-311.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου