Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

Λιάνης: Ένας ακόμα σύγχρονος Εφιάλτης!

Ο ΛΙΑΝΗΣ ΚΑΛΕΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ!...


O
Γιώργος Λιάνης χτύπησε πάλι! Είναι βέβαια πολλές οι φορές που έχουμε επιστήσει την προσοχή του κόσμου στις μεθοδεύσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα.
Όμως, απ' ό,τι φαίνεται, ο κύριος αυτός, παρά τις συνεχείς επικρίσεις σε όλα τα επίπεδα για τις καθ' όλα εθνικά ύποπτες μεθοδεύσεις του, δεν πτοείται!
Στην τελευταία του συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης στη Φλώρινα, έκανε άλλη μια απρόκλητη αναφορά στην αποσχιστική και αντεθνική οργάνωση Ουράνιο Τόξο, σε μια νέα προσπάθειά του να την εντάξει στο ευρύτερο πλαίσιο του "διαλόγου" που διεξάγεται στη Φλώρινα για τα θέματα του νομού. Διαβάστε για του λόγου το αληθές:
"Πιστεύω ακράδαντα ότι το ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου θα κυβερνήσουν όποτε και αν γίνουν εκλογές. Αυτοδύναμα. Καλώ όλες τις πολιτικές δυνάμεις του νομού σε μια συσπείρωση, σε μια πανστρατιά που αφορά πρώτα στις υποθέσεις της Φλώρινας. Σε ένα τραπέζι να καθίσουν όλες οι πολιτικές παρατάξεις. Όλες. Που είναι είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη και το λέω αυτό για να συμπεριλάβω και το Ουράνιο Τόξο, ανεξαρτήτως των τεράστιων διαφορών που έχουμε… Στο τραπέζι αυτό έχουν θέση η Αριστερά, ο ΛΑΟΣ, έχουν θέση όλοι όσοι μπορούν να συνεισφέρουν".|

Ψαρεύει σε θολά νερά!
Ποιος καλεί το Ουράνιο Τόξο σε τραπέζι διαλόγου μαζί με κοινοβουλευτικά κόμματα;

Μην απατάσθε, η αναφορά στον ΛΑΟΣ πρόκειται απλά για "ξεκάρφωμα". Φυσικά, είναι αδύνατη η παρουσία του ΛΑΟΣ σε οποιαδήποτε συνάντηση ή συζήτηση με το αντεθνικό και αποσχιστικό Ουράνιο Τόξο, του οποίου οι πηγές χρηματοδότησης είναι "άγνωστες" (εδώ εννοούμε "μη ανακοινώσιμες"). Από την άλλη, τι εννοεί ο κ. Λιάνης, λέγοντας "είτε στην Ευρώπη"; Από πού κι ως που ανάγει το Ουράνιο Τόξο σε "ευρωπαϊκή" οργάνωση; Η προσπάθειά του εδώ να το αναβαθμίσει, μετά την προσπάθεια να το καταστήσει αποδεκτό στο πλαίσιο ευρύτερου "διαλόγου", "βγάζει μάτια".
Ας ψάξει αλλού όμως για κόσμο που τρώει κουτόχορτο. Αυτές οι μεθοδεύσεις, απλά δεν θα περάσουν. Ο κόσμος πλέον μας γνωρίζει όλους.

Αναδημοσίευση από Ελευθερος Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου