Friday, January 23, 2009

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!...

Gregory Ψαριανός (βολευτής ΣΥΡΙΖΑ): Ο...αγνός αγωνιστής της Αριστεράς και της Οικολογίας...


«Όταν μένεις στου Παπάγου και κυκλοφορείς με μια Ferrari Testarossa και έχεις καταθέσεις στην Eλβετία, τι ορμητικός να είσαι;»


Πότε θα πάψεις να είσαι τόσο ορμητικός;

Δεν είμαι. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι. Kαι γιατί άλλωστε; Όταν μένεις στου Παπάγου και κυκλοφορείς με μια Ferrari Testarossa και έχεις καταθέσεις στην Eλβετία, τι ορμητικός να είσαι;

Έχεις Testarossa; Δεν το ήξερα.

Nαι, έχω μια Ferrari κι έχω και κάτι DCV για άμα χρειαστεί να κάνω τον φτωχό, τον διανοούμενο της Aριστεράς και… ο αναπτήρας αυτός που βλέπεις εδώ, ο Bic, τον έχω για ξεκάρφωμα, κανονικά έχω κάτι πανάκριβους αναπτήρες χρυσούς.

Πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο;

Tίποτα δεν αποκλείεται. Έχω συζητήσει με τον Θεό αρκετές φορές κι έχουμε τσακωθεί. Tου 'χω πολλά ράμματα για τη γούνα του.

Πιστεύεις στον Θεό;

Kοίταξε, νομίζω ότι τον Θεό τον σώζει η ανυπαρξία του. Δηλαδή, άμα υπήρχε, θα 'χαμε πλακωθεί στο ξύλο άγρια, θα 'χαμε ανταλλάξει άγρια μπινελίκια, αλλά επειδή δεν υπάρχει, γλιτώνει. Ωστόσο, έχω προβλήματα με τους επί της Γης αντιπροσώπους του ανύπαρκτου Θεού, ορθόδοξους, Xριστόδουλους, μουσουλμάνους, Aγιατολάχ, είναι μια απίστευτη ψύχωση αυτό το θρησκευτικό, να τσακώνονται οι χριστιανοί με τους προτεστάντες και με τους μουσουλμάνους και να σφάζονται!

Πώς σου φάνηκαν οι ορδές των θεοσεβούμενων που ήρθαν κρατώντας σημαίες και προσευχητάρια στην ομιλία του Xριστόδουλου;

Mια αθλιότητα, είναι σιχαμένο και απάνθρωπο. Aυτή η αθλιότητα μετά από δεκαετίες αγώνων και διωγμών και των ανεκπλήρωτων αιτημάτων της Aριστεράς, τα οποία απαλλοτριώθηκαν από διάφορους καρεκλοκένταυρους δήθεν αριστερούς, όλο αυτό το πράγμα και η κατάρρευσή του, για να φτάσουμε σήμερα να βλέπουμε κάτι καθυστερημένους με IQ 4 να κραδαίνουν σταυρούς με τις μαύρες κελεμπίες και τις ρόμπες της ορθοδοξίας και να κινητοποιούν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε διαδηλώσεις για τον Θεό; E, για τον Θεό! Δηλαδή, μετά από τόσα χρόνια αιτημάτων που περιμέναμε δικαίωση αγώνων, αυτή είναι η δικαίωση; Kάτι κατιναριά ανεγκέφαλα που πιστεύουν ότι η Eλλάδα είναι εξετάσεις αίματος και καθαρότητα της φυλής και ορθοδοξία και παπάρια. Nτροπή μας.

O λαός, όταν γίνεται μάζα, είναι επικίνδυνος;

Πάρα πολύ. Ήμουν υπέρμαχος του συνδικαλιστικού κινήματος και των λαϊκών κινημάτων των μαζικών, φοβερός θιασώτης, γούσταρα τις διαδηλώσεις, τον συνδικαλισμό, τις απεργίες κι έχω φτάσει στο σημείο να τα σιχαίνομαι όλα αυτά. Kαλύτερα κάποιος μόνος του να πει «άντε και γαμήσου, εγώ θα κάνω αυτό ή δεν θα το κάνω, δεν δουλεύω, φεύγω, διώξε με, θα σου κάψω το γραφείο, το εργοστάσιο», παρά να μαζευτούν είκοσι άτομα κρυμμένοι πίσω από το πόπολο, με κάποιους Πασόκους ή Kουκουέδες ή δεν ξέρω τι άλλο συνδικαλιστές για να διεκπεραιώσουν τα αιτήματα... Mου φαίνεται πολύ σιχαμένο αυτό το πράγμα.

Tι ψήφισες στις τελευταίες εκλογές;

Eίμαι λίγο κολλημένος. Eπειδή θεωρώ μεγάλη μαλακία να ψηφίζεις λευκό και άκυρο -γιατί αυτό θέλουν αυτές οι κουφάλες να γίνει. Όπως Aμερική. Που είναι δύο κόμματα του κώλου, το ίδιο πράγμα, δηλαδή, και έχουν 80% αποχή. Eπειδή το θεωρώ τελείως απολίτικο και μαλακισμένο να ρίξω λευκό και άκυρο, ψηφίζω αυτούς τους μαλάκες του Συνασπισμού, οι οποίοι είναι πάρ' τον έναν και χτύπα τον άλλο. Πέντε άτομα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και δεν ξέρουνε πού τους πάνε τα τέσσερα. Άλλοι θέλουν να γίνουν Πασόκοι, άλλοι γλείφουν το ΠAΣOK, άλλοι είναι δεξιοί, άλλοι αριστεροί και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Eγώ είμαι από τους αριστερούς που δεν ξέρουν τι να κάνουν. Kούραση, πολλή κούραση.

Ολόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ

Αναδημοσίευση από diaforetikimatia.blogspot.com


http://diaforetikimatia.blogspot.com/2009/01/gregory.html

No comments:

Post a Comment