Σάββατο, Απριλίου 20, 2019

Τα παράλογα της πολιτικής και οι εγκλωβισμένοι Έλληνες

Υπάρχουν μερικά εξόχως παράλογα σημεία της πολιτικής μας πραγματικότητος, τα οποία επηρεάζουν την ήδη, θλιβερή και αναποτελεσματική, ψυχολογία μας στην καθημερινότητα που βιώνουμε, εγκλωβίζοντάς μας στην τραγικότητα της αδρανείας. Και απορούμε και διερωτώμεθα και προσπαθούμε να καταλάβουμε,  πως γίνεται να μην ακούσουμε «τα τείχη» καθώς υψώνονταν και «ανεπαισθήτως μ’ (μας) έκλεισαν από τον κόσμον έξω», όπως λέγει ο  Καβάφης. 

        Ας τα απαριθμήσουμε :
1.        Πώς γίνεται, τα κόμματα που διώκησαν έως το 2015 την Πατρίδα Ελλάδα, αφού μας απέκρυψαν το τρομερό γεγονός ότι ζούσαμε συνεχώς δανειζόμενοι από την εποχή που ανέλαβε ο Κων/νος Καραμανλής, και είναι οι κυρίως υπεύθυνοι (Ν. Δ. και ΠΑΣΟΚ) για το κατάντημά μας, να ζητούν ξανά την ψήφο μας αντί να έχουν το φιλότιμο να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό και να εξαφανισθούν δια παντός από τον πολιτικό στίβο;
2.   Πώς γίνεται, τα κόμματα αυτά, ενώ χρωστούν στο Ελληνικό Δημόσιο τεράστια ποσά και αποδεδειγμένα δεν μπορούν να διαχειρισθούν  τα οικονομικά του κόμματός τους, να θέλουν να μας πείσουν ότι θα διοικήσουν την Πατρίδα μας, επιτυχώς ;
3.     Πώς γίνεται, το πρωτοφανές εις την παγκόσμια ιστορία του ανθρωπίνου γένους μία χώρα να ανήκη σε μία συμμαχία, όπως το ΝΑΤΟ, όπου ανήκει και ο εχθρός της, για τον οποίον εξοπλίζεται δίνοντας τεράστια ποσά από το υστέρημά της, όπως συμβαίνει με την Πατρίδα Ελλάδα και με τον εχθρό της, την Τουρκία; Να φθάση δε στο σημείο του απόλυτου παραλογισμού εις το συμμαχικό στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Λάρισα, ο διοικητής να είναι Τούρκος στρατηγός και να υπάγονται όλα τα όπλα της Ελλάδος, Πεζικό, Ναυτικό και Αεροπορία, εις τις διαταγές του; Και να γνωρίζει, έτσι, η εχθρική χώρα Τουρκία, όχι μόνον ολόκληρο τον αμυντικό μας εξοπλισμό, όχι μόνον πόσες σφαίρες έχουν στην τσέπη τους οι Έλληνες στρατιώτες μας, αλλά πόσες έχουν ακόμη και στην κωλότσεπη;!
4.      Πώς γίνεται, το NATO να είναι αμυντική συμμαχία και η Τουρκία να χρησιμοποιή τον Νατοϊκό εξοπλισμό για κατακτητικούς σκοπούς, όπως όταν έρριξε βόμβες ναπάλμ εις τους ανύποπτους Κυπρίους αμάχους, καίγοντάς τους ζωντανούς;

5.      Πώς γίνεται, η Τουρκία να κατέχη στρατιωτικά Ευρωπαϊκό Έδαφος, δηλαδή τη μισή Κύπρο, από το 1974, και να ευρίσκεται, σκανδαλωδώς, στο απυρόβλητο, και να μην τιμωρείται ούτε από εμάς, ούτε από τον ΟΗΕ, ούτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η δε σύμμαχος και εταίρος Αγγλία να έχει υπογράψει σύμφωνο μη επιθέσεως με την Τουρκία από το 2000?
6.    Πώς γίνεται, να εκλέγεται ο ΣΥΡΙΖΑ για «να σκίση τα μνημόνια» και χωρίς να έχη ποτέ συζητηθή εις τη Βουλή ή εις τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, να θέλη να προβή σε αλλαγή του Συντάγματος, και να μεταβάλη το Θρήσκευμα της Χριστιανικής Ορθοδόξου Ελλάδος, ονομάζοντας την Πατρίδα μας «θρησκευτικά ουδετέρα χώρα»; Ενώ και οι 68 Ελληνικές επαναστάσεις που κάναμε εναντίον των Τούρκων έγιναν «για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία», όπως μας λέει ακόμη και το επαναστατικό τραγούδι εκείνης της εποχής;
                  «Για του Χριστού την πίστη την Αγία
                     και της Πατρίδος την Ελευθερία,
                     γιαυτά τα δύο πολεμώ,
                     αυτά τα δύο επιθυμώ
                     κι αν δεν τα αποκτήσω
                      τι μ’ ωφελεί να ζήσω;»
Λοιπόν, θα μας αλλάξη και την Πίστη ο δεδηλωμένος άθεος Τσίπρας;
7.    Πώς γίνεται, να υπογράφη την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, και να δίνη το όνομα «Βόρειος Μακεδονία» στους Σκοπιανούς, περιφρονώντας την ομόψυχη αντίδραση του Ελληνικού Λαού ;!!!
Ποίος είναι αυτός που τολμά να ακυρώνη τις τεράστιες αιματηρές θυσίες και τους Αγώνες των Ελλήνων Προγόνων μας, από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα, διαστρεβλώνοντας την Iστορική Aλήθεια και το Δίκαιο; Όσο δε για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, δηλαδή τη Ν. Δημοκρατία, το γεγονός και μόνο ότι δέχεται το παράλογο της ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό, με τη γελοία διαφορά, όχι «Βόρειος» αλλά «Άνω» Μακεδονία, πρέπει να γίνη αντιληπτό πόσο υποτιμούν τη νοημοσύνη και τη λογική του Ελληνικού Λαού και τον εμπαίζουν κατάμουτρα, τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η αδελφή του Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου, «παλαιά φίλη της Τουρκίας» κατά δήλωσίν της! Είναι αυτή που ως υπουργός Εξωτερικών, όταν σκοτώθηκε ο νεαρός ηρωικός πιλότος μας Κων/νος Ηλιάκης, προσπαθώντας να αναχαιτίση, μαζύ με άλλους συναδέλφους του, 121 τουρκικές παραβιάσεις του εναερίου χώρου μας, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν «φίλιες πτήσεις» (!!!), εδήλωσε ότι ήταν «ατύχημα» (!!!) και όχι εσκεμμένη επίθεσις δι’ επίδειξιν δυνάμεως της συμμάχου νατοϊκής Τουρκίας κατά της Ελλάδος !!!  Και να σκεφθή κανείς ότι τον Ηρωικό Κ. Ηλιάκη τον απεκεφάλισε με το αεροπλάνο του ο Τούρκος πιλότος, και δεν ευρέθη ούτε το αεροπλάνο ούτε το σώμα του, αφού χάθηκε στα βαθειά νερά του Αιγαίου.
8.     Ακούσαμε ότι εδόθη το δικαίωμα από το 2012 να χτίζονται ακόμα και 10-όροφα κτίρια, όπως είδαμε το εξάμβλωμα το οποίο εμποδίζει τη θέα της Ακροπόλεως, σαν τότε που επί Κωνσταντίνου Καραμανλή εκτός από πολυκατοικίες εχτίστηκαν και ουρανοξύστες στην Αθήνα!!! Ας αναρωτηθούμε, γιατί η διαμαρτυρία των κατοίκων έγινε γνωστή από τα ΜΜΕ τώρα, γιατί δεν έκαναν κάτι να το σταματήσουν όσο υπήρχε χρονικό περιθώριο; Πώς εσιώπησαν οι αρχαιολόγοι; Πώς εσιώπησαν οι πολεοδόμοι, οι αρχιτέκτονες, οι καθηγητές, οι φοιτητές, οι ακαδημαϊκοί, οι βουλευτές ;
9.    Όσο δε για την Παιδεία μας, είναι ό,τι πιο οδυνηρό βιώνουμε στην παρούσα ζωή μας, ως Έλληνες. Αφήρεσαν τα Αρχαία, τα Λατινικά, την Ιστορία, την καθαρεύουσα, δεν διορθώνουν τα ορθογραφικά, γλωσσικά και συντακτικά λάθη των μαθητών στα σχολεία και διορθώνουν μόνο τα λάθη στην αγγλική γλώσσα, την οποία διδάσκονται τα παιδιά από το νηπιαγωγείο, αντικαθιστώντας σιγά-σιγά την Ελληνική η οποία σημειωτέον έχει απλοποιηθή, δεδομένου ότι έχει καταργηθή η δοτική, η κλητική, το απαρέμφατο, η μετοχή, τα επιρρήματα, και γίνεται προσπάθεια να καταργηθή τόσο η γενική όσο και η αιτιατική, κάτι που γίνεται φανερό και όταν εκφέρεται εσκεμμένα λανθασμένα ο λόγος από τους διαφόρους δημοσιογράφους των ειδήσεων και μας ξενίζουν, εμάς των παλαιοτέρων, τα λάθη αυτά και τα δικαιολογούμε, ως λάθη της στιγμής. Διότι δεν θέλουμε να πιστέψουμε την τραγική και οδυνηρή αλήθεια, ότι δηλαδή οι Αποδομητές και Παγκοσμιοποιητές δρέπουν τους καρπούς των κόπων τους τώρα, αφού έχει αρχίσει η καταστροφή από την εποχή της επιβολής της δημοτικής και της κατάργησης των τόνων από τη Γενιά του 1930 και εντεύθεν. Και είναι ανήθικο και εγκληματικό να κάνης τις επερχόμενες γενιές επίκτητα δυσλεκτικές, όπως παρετηρήθη από Ψυχολόγους και Ψυχιάτρους, ότι από τότε που κατήργησαν τους τόνους και απλοποίησαν τη γλώσσα, αφαιρώντας τα Αρχαία από τα σχολεία, τα παιδιά παρουσιάζουν δυσλεξία!!!
10.    Συμπερασματικά, δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία για το ότι βιώνουμε τη δεύτερη Φραγκοκρατία μας ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως από την οποία λαμβάνουμε ευρωπαϊκές οδηγίες-εντολές. Μια συμμετοχή που την επέβαλε δικτατορικά…εν Δημοκρατία (!!!), χωρίς καμμία ενημέρωση, καμμία συζήτηση και χωρίς Δημοψήφισμα, ως ώφειλε, εάν μας εσέβετο ως πολίτες, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, και μας έδεσε πισθάγκωνα στο Άρμα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, και ο Άνθρωπος της Αλλαγής Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος δημαγωγικά εξελέγη με τα συνθήματα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο» και «Έξω οι βάσεις του θανάτου». Και ήλθε ο διάδοχος του Παπανδρέου, ο Κώστας Σημίτης και μας εγκλώβισε με το να μας βάλη στο Ευρώ, ενώ οι Άγγλοι δεν μπήκαν ποτέ στον πειρασμό να αλλάξουν το νόμισμά τους, διότι υπήκουσαν στο δόγμα του μεγάλου οικονομολόγου Άνταμ Σμίθ, ο οποίος είχε πεί «όποιο κράτος χάσει το εθνικό του νόμισμα θα χάση και την Εθνική του Κυριαρχία με τον καιρό (eventually)». Την οποία δική μας κυριαρχία την εχάσαμε, όπως μας ανεκοίνωσε από το Καστελλόριζο, ως πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου !!!  Ο δε Σημίτης υπέγραψε τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ οπότε η Ελλάς ως χώρα εισόδου των πληθυσμών της Ασίας και της Αφρικής πρέπει να δέχεται και όλους τους ανεπιθύμητους (παράνομους) ξένους από τους οποίους θέλει να απαλλαγή η Ευρωπαϊκή Ένωση. Και βέβαια είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε και να κρατάμε όλους όσους θέλει να μας στέλνη η Τουρκία, ανεξέλεγκτα. Σε μια πτωχευμένη χώρα όπως η Ελλάς που δεν μπορεί να θρέψη τα παιδιά της. Και όποιος έχει αντίρρηση να υβρίζεται ως «ρατσιστής», «φασίστας». κλπ. Επίσης ο Σημίτης, ο οποίος μας προέτρεπε από τηλεοράσεως, να παίξουμε στο Χρηματιστήριο, διότι δείχνει οικονομική ευρωστία, οδηγώντας μας έτσι στο χάος, προέβη και σε αναθεώρηση του Συντάγματος το 2001 με συντάκτη τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
        Ας διαβάσει κάποιος το άρθρο 28, παράγραφος 3, καθώς και τους δύο αστερίσκους που τη συνοδεύουν και θα καταλάβη πώς εχάσαμε την εθνική μας κυριαρχία. Το δε καθεστώς το οποίο βιώνουμε σήμερα είναι «Κοινοβουλευτική Δικτατορία των 151 βουλευτών».
      Όσο δε για τους 300 της Βουλής, οι οποίοι απουσιάζουν τις περισσότερες φορές από τις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου, δεν είδα κανέναν να ζητήση μείωση της παχυλοτάτης αμοιβής του, ως συμπαράσταση στον βαρύτατα δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό τον οποίον εκπροσωπεί, παρόλον ότι οι βουλευτές έχουν τα πάντα δωρεάν. Είναι σαφές ότι το μόνον για το οποίο ενδιαφέρονται οι πολιτικοί, οι οποίοι μας έχουν διοικήσει έως τώρα, είναι το πώς θα ανταμοιφθούν από τα μεγάλα αφεντικά τους, τα οποία εξυπηρετούν και των οποίων τις διαταγές διεκπεραιώνουν πιστά και τάχιστα, όπως π.χ. η Ντόρα Κούβελου που εποφθαλμιά κάποιο ευρωπαϊκό οφφίκιο, καθώς και ο Τσίπρας που επροτάθη για βραβείο Νομπέλ, πριν στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του στην κατάπτυστη και προδοτική συνθήκη των Πρεσπών.
   Τι σχέση έχουν τώρα αυτοί οι αποδεδειγμένα ένοχοι και διεφθαρμένοι, οι άθεοι ή οι Θεομπαίχτες, εάν τους συγκρίνει κανείς με τον Αληθινό Πατριώτη και Πανάξιο Έλληνα Χριστιανό Ορθόδοξο Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος δεν έπαιρνε το μισθό του ως Κυβερνήτης, και για να μπορέση η Έλλάς, ως νεοσύστατο κράτος, να δανεισθή, έδωσε ως εγγύηση στις Τράπεζες ολόκληρη την κινητή και ακίνητη περιουσία του;
    Αλλά, αφού η πατρίδα μας δεν διοικείται από Έλληνες, μην περιμένετε σωτηρία και προκοπή!  

Είμαστε ένας βάναυσα υποτιμημένος και μεθοδικά εγκλωβισμένος λαός. Ιδού το κατάντημα της Δημοκρατίας μας που γεννήθηκε στην Ελλάδα και πεθαίνει κάθε μέρα από …ακύρωση και καταισχύνη !!! Ο Θεός να μας λυπηθή. Καλή φώτιση πατριώτες.



Ζένια Κατσούλη, 13-04-2019



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου