Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2008

Μια κραυγή που δεν θέλουν να ακούσεις...

Η φιμωμένη άλλη άποψη των γεγονότων!



Επιστολή αστυνομικού με αφορμή τα τελευταία γεγονότα:


















" Με αφορμή την δολοφονία του Αλέξανδρου από ''συνάδελφο'' μου είδα τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. όπως επίσης και μερίδα πολιτών αλλά δυστυχώς και κ(υ)νοβουλευτικής ομάδας να επιτίθενται φραστικά αλλά και σωματικά σε όλους τους αστυνομικούς, χύνοντας όλο το δηλητήριο τους.


Οι πράξεις τους είναι φανερό ότι είναι απόρροια πολιτικαντισμού, κομπλεξισμού και άκρατου ρεβανσισμού. Για εξήγησε μου όμως αγαπητέ συμπολίτη γιατί να δέχομαι προπηλακισμούς αλλά και αχαρακτήριστες ύβρεις για εμένα και την οικογένεια μου για τις πράξεις ενός δολοφόνου. Μήπως για τους αστυνομικούς υπάρχει συλλογική ευθύνη;;;


Υπηρετώ στην ΕΛ.ΑΣ. 4 χρόνια σε μάχιμη υπηρεσία εάν και μου δόθηκε η ευκαιρία πάρα πολλές φορές για βυσματική θέση με σαφώς καλύτερη αμοιβή, βλέπετε ήθελα, ο μαλάκας, να προσφέρω κάτι σε αυτόν τον τόπο και να μην γίνω ο κλασσικός καρεκλοκένταυρος δημόσιος υπάλληλος που τα ξύνει όλη μέρα. Αυτό βέβαια άλλαξε την τελευταία εβδομάδα ύστερα από την άδικη επίθεση που δέχομαι εγώ και οι συνάδελφοι μου. Έγινα και εγώ "μπάτσος"!


ΜΗΝ περιμένετε να έρθω αμέσως όταν θα με χρειαστείτε, ΜΗΝ περιμένετε πλέον να σώσω την ζωή και την περιουσία σας, ΜΗΝ περιμένετε να σώσω την κόρη σας από τον βιαστή, ΟΥΤΕ να συλλάβω τον έμπορο που πουλάει ναρκωτικά στον υιό σας. Μπάτσο με λέγατε, Μπάτσος έγινα.


Ακόμα και για εσένα που μπορεί να μην με έβριζες, ούτε με λοιδορούσες, αλλά δεν έκανες τίποτα όταν δεχόμουν αυτήν την άδικη επίθεση. Διότι κάθε φορά που έκραζαν τα Μ.Μ.Ε. δεν πήρες τηλέφωνο στον τηλεοπτικό σταθμό να διαμαρτυρηθείς, όταν τραυματίστηκα για να πιάσω τον έμπορο και συγκάλυπτε η κυβέρνηση δεν βγήκες στους δρόμους, όταν...καιγόμουν από βόμβες παρακρατικών 'αριστερό'φασιστών έκανες σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δεν απαίτησα ούτε περισσότερα χρήματα ούτε ‘ευχαριστώ’ για να κάνω την δουλειά μου, τον σεβασμό σου μόνο ζήτησα.


Και να ’μαι ένας ακόμα μπάτσος. Μπορείς πλέον να ΜΗΝ κοιμάσαι ήσυχος διότι εγώ και οι συνάδελφοι μου γίναμε όλοι μπάτσοι. Όπως ακριβώς ήθελες. Απέκτησες την αστυνομία που σου αξίζει όπως ακριβώς έχεις και τους πολιτικούς που σου αξίζουν.


Καλό
βράδυ, λοιπόν.


Πρώην αστυνομικός - νυν μπάτσος. "


Ακόμα ένας άνθρωπος που τον αλλάξαμε! Ακόμα ένας άνθρωπος που ήθελε να είναι σωστός και όχι σαν τους άλλους, και τον κάψαμε – και κυριολεκτικά και μεταφορικά! Ακόμα ένας άνθρωπος που η «ελεύθερη» και «δημοκρατική» μας κοινωνία με τα κατά τ’ άλλα υπερ-ευαίσθητα με τα «ανθρώπινα δικαιώματα» Μ.Μ.Ε. κατάφεραν να φθείρουν και να αλλοτριώσουν!


Συγχαρητήριά μας!...

9 σχόλια:

  1. Νομίζετε ότι όλος αυτός ο κόσμος, που φαινομενικά επαναστάτησε κατά της αστυνομίας και του κράτους, ήξερε τι ακριβώς έκανε; Σαν τα πρόβατα μαζεύτηκαν στις πορείες επηρεασμένοι από την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ (και όχι μόνο).
    Τα ΜΜΕ ξέρουν πολύ καλά τη δύναμή τους τόσα χρόνια.
    Εξυπηρετήθηκαν φυσικά και πολιτικές σκοπιμότητες από αυτή την κατάσταση. Όλοι μιλούν για τους κακούς αστυνομικούς. Ποιός μιλά πλέον για το Βατοπέδι;
    Δε λέω, υπάρχουν καλοί και κακοί αστυνομικοί, όπως καλοί και κακοί δάσκαλοι κλπ. Δεν θα κόψουμε όμως όλο το δέντρο για ένα σάπιο φρούτο.
    Υπάρχουν και ανοιχτά μυαλά σε αυτή τη χώρα, τα οποία έκλεισαν επιδεικτικά την τηλεόραση αυτές τις μέρες και προσπάθησαν να κάνουν κατανοητό στους άλλους το αυτονόητο.
    Είναι πολλοί, σας βεβαιώνω. Απλά δεν δόθηκε και σε αυτούς η ευκαιρία να μιλήσουν δημόσια. Έπρεπε φυσικά να ακουστεί μόνο η άλλη άποψη. Γιατί άραγε;!
    Λοιπόν, για χάρη όλων αυτών που έχουν ακόμα την κρίση και την ικανότητα να σκέφτονται και να μην δημαγωγούνται, οφείλετε και εσείς να μείνετε σταθερός στις πρώτες σας πεποιθήσεις και φρονήματα.
    Μην γίνετε ένας "μπάτσος".
    Μην κάνετε στους άλλους τη χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ημουν 4 ημέρες στα επεισόδια(δεν θα πω διαδηλώσεις).Αυτά που ειδα δεν περιγραφονται.Λυπήθηκα πολύ τους αστυνομικούς απο αυτά που άκουγαν.Αθλιότητες σε ολο της το μεγαλείο!Για εναν ηλίθιο να ρίξουμε στην πυρά ολους τους αστυνομικούς!Είμαστε απαράδεκτοι.Σας ζητώ συγνωμη εκ μέρους των...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον συνάδελφο…εκφραζει τα συναισθηματα της πλειονοτητας των Αστυνομικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σαπίλα που κυριαρχεί στα ΜΜΕ είναι δεδομένη. Έχω συνεργαστεί μαζί τους σε τεχνικό επίπεδο κι έφυγα τρέχοντας. Είναι γεμάτα απατεώνες ολκής.

    Οι αστυνομικοί πάντοτε προπυλακίζονται ως οι "εύκολοι" στόχοι απ' όλα τα ζώα της "κουλτούρας".

    Παντού υπάρχουν τα "σάπια μήλα". Και οι μη νοήμονες πλέον τα βάζουν όλα στην ίδια κατηγορία για ν' αποφεύγουν να σκέπτονται. Ως ενεργός πολίτης καταννοώ πλήρως τις συνθήκες και τους κινδύνους των αστυνομικών και είμαι ευγνώμων για ότι έχουν προσφέρει ως σύνολο.

    Αλλά με αυτά που γίνονται αυτές τις ημέρες, έχω πλέον γίνει έξω φρενών. Μου έχει περάσει μάλιστα και από το μυαλό μου να παραδώσω την Ελληνική υπηκοότητα και να φύγω ως απάτρις, από τον αποντροπιασμό μου.

    Αίσχος! Ένας αστυνομικός είναι αδελφικός μου φίλος και τον γνωρίζω από βρέφος. Έτσι και βρισκόμουν σε σημείο και τον έβλεπα να πληγώνεται από κάποιο ακραίο στοιχείο... προσωπικά θα έστελνα το κάθαρμα τουλάχιστον στο ΚΑΤ.

    Αυτό με κάνει μπάτσο; Οχι, με κάνει έναν αγανακτησμένο πολίτη, που έχει βαρεθεί να παίζονται όλα τα παιχνίδια σε βάρος του.

    Οφαλμός αντί οφθαλμού κύριοι. Με ακραίες πράξεις δεν εκφράζονται τα ζώα; Άρα σημαίνει ότι ζητούν και ακραίες απαντήσεις. Έλεος πια.

    Οι αστυνομικοί πληρώνονται χάλια, τους συμπεριφέρονται χάλια και παρόλ' αυτά είναι οι ευεργέτες μας στις δύσκολες στιγμές. Αλλά ουδείς χείριστος εχθρούς από τον ευεργετούμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ περιμένετε να έρθω αμέσως όταν θα με χρειαστείτε,
    AΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!

    ΜΗΝ περιμένετε πλέον να σώσω την ζωή και την περιουσία σας,
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!

    ΜΗΝ περιμένετε να σώσω την κόρη σας από τον βιαστή,
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ...ΒΙΑΣΤΕΣ;

    ΟΥΤΕ να συλλάβω τον έμπορο που πουλάει ναρκωτικά στον υιό σας.
    ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΑΣ!

    Μπάτσο με λέγατε, Μπάτσος έγινα.
    ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ...!

    ΑΛΗΤΗ ΒΡΩΜΑΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ!Όμως, η ύπαρξή σου αφορά στην αντιφασιστική κοινωνία που σε εκτρέφει και όχι σε μας τους Φασίστες για τους οποίους μας είσαι αδιάφορος, επίσης, αντιφασιστικό σκουλήκι!

    Αντιφασίστες ξεσκιστείτε και φάτε τις σάρκες σας! Εμείς απολαμβάνουμε το κατάντημά σας!

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι μέρος του λόγου είσαι εσύ βρε Ανώνυμε δηλ.;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλύτερα "μπάτσος" παρά καταχραστής της εξουσίας. Σαν την ημιμάθεια που είναι χειρότερη και επικυνδυνότερη από την αμάθεια, έτσι και στη δική σας περίπτωση. καλύτερα να μάθετε τρόπους και να είστε αρτιότερα εκπαιδευμένοι διότι βλέπετε τα χάλια σας, και δε μιλώ μόνο για την περίπτωση του 15χρονου αλλά για εκατοντάδες περιστατικά που τη βλέπετε γα** και δέρνω και είμαι ο νόμος. Φυσικά είναι αδύνατον να εξετάσει κανείς, ειδικά τη νύχτα, αν το μπουκάλι είναι φλαιγόμενο ή όχι (...) εν πάσει περιπτώσει όμως -δεν έχει σημασία, αυτό είναι λογικό, είναι ο φόρτος και η πίεση της στιμής κτλ- Πάντως καταλαβαίνει νομίζω και ενα μικρό παιδί (μικρότερο του 15χρονου) οτι σε τέτοια περίπτωση δεν τραβάς το πιστολάκι σου και το παίζεις μάγκας, ούτε πας γυρεύοντας για τσαμπουκά εξαρχής. Αυτή η νοοτροπία είναι που σας κάνει μπάτσους και όπως φαίνεται ατυή είναι που δε μπορείτε να αποβάλλετε. Καλύτερα λοιπόν κάτσε στα αυγά σου (τα χρυσά) και γίνε "μπάτσος", όπως λες. θα είσαι λιγότερο επικύνδυνος για όλους. Και φυσικά δεν είναι μόνο οι δολοφονίες που πράττετε (σωματικές και ψυχικές), βασανιστήρια, εξευτελισμούς, ρατσισμός, ξύλο σε όποιον μπορείτε (γιαγάδες, τα κορίτσια που κλωτσάγατε στις διαδηλώσεις, προστασία, εμπόριο διαφόρων πραγμάτων, κλοπή αντικειμένων κάθε είδους "CD, κινητά, χρήματα, GPS για το αυτοκίνητο", διαφθορά σε όλα τα επίπεδα, νταηλίκι κλπ κλπ κλπ...
    Καλύτερα ¨μπάτσος¨ λοιπόν παρά μπάτσος.
    Put the kot down...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ τηλεόραση είδες αυτές τις ημέρες, φίλε μου κι όχι τίποτα άλλο, αλλά έχασες το νόημα του γράμματος. Την αγωνία της άλλης πλευράς απλά δεν την είδες ή την αγνόησες... Κρίμα!...
    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή