Tuesday, December 09, 2008

Για τον 15χρονο Αλέξη...

Επιστολή

Σεβαστή Κυρία,

Πριν δύο μέρες ένας εγκληματίας με στολή αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού σας. Επίσης αυτός ο εγκληματίας σας αφαίρεσε το δικαίωμα να δείτε το παιδί σας να μεγαλώνει, να ολοκληρώνεται ως άνθρωπος, να σας δίνει χαρά με την πρόοδό του, να δείτε το παιδί σας να παντρεύεται, να σας προσφέρει τη χαρά να γίνεστε γιαγιά, και συνάμα 2 φορές μητέρα, γιατί ο σωφός λαός μας λέει "Του παιδιού μου το παιδί 2 φορές παιδί μου". Αυτός ο δολοφόνος με στολή όμως στέρησε και την κοινωνία από ένα νέο Ελληνόπουλο που θα μπορούσε να προσφέρει πολλά. Η καλύτερη τιμωρία για αυτό το δίποδο κτήνος είναι τα ισόβια δεσμά. Έτσι και αυτός να χάσει την χαρά και την ικανοποίηση να βλέπει τα παιδιά του να μεγαλώνουν, να είναι για πάντα απών από της σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους. Όπως αυτός σας στέρησε το παιδί σας έτσι να στερηθεί τα παιδία του σαπίζοντας σε ένα κελί της φυλακής.
Ο γίος σας αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο των αναρχικών και των κουκουλοφόρων φασιστών. Και όμως αυτοι οι εγκληματίες επικαλούνται το όνομα του παιδιού σας για να σκορπίσουν τον τρόμο, τη φωτιά και την καταστροφή. Ως άψυχα όντα τολμάνε να χρησιμοποιήσουν ως σημαία ευκαιρίας τη μνήμη του παιδιού σας για να σκορπίσουν τη φρίκη και την καταστροφή. Ο "αστυνομικός" και τα εισαγωγικά τα βάζω γιατί μόνο αστυνομικός δεν είναι αφαίρεσε την ζωή του 15 χρονου Αλέξη, οι κουκουλοφόροι αφαιρουν όνειρα, καταστρέφουν οικογένειες, και δημιουργουν ανθρώπινα ράκη. Δυστηχώς αυτοί που χθες και σήμερα είδαν τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη απο δω και πέρα θα πεθαίνουν κάθε μέρα το πρωί όταν απο συνήθεια θα σηκώνονται να πάνε στο μικρομάγαζό τους και αμέσως θα συνηδητοποιούν ότι μαγαζί δεν υπάρχει παρα μόνο αποκαίδια. Κάθε μέρα θα πεθαίνουν και όλοι όσοι ήταν απλοί υπάλληλοι στα καμμένα καταστήματα και απο δω και μπρος θα είναι άνεργοι. Θα πεθαίνουν κάθε μέρα το πρωί όταν τα παιδιά τους θα ζητάνε ένα ζευγάρι παπούτσια για να πάνε στο σχολείο και εκείνοι δεν θα μπορούν να τα αγοράσουν. Τέλος από αύριο θα πεθαίνουν κάθε μέρα το πρωί όλοι εκείνοι που πήραν δάνειο για τις επιχειρήσεις τους και τώρα που κάικαν και λεηλατήθηκαν και τα αρπαχτικά που λέγονται τράπεζες θα τους πάρουν ότι έχουν και δεν έχουν.

Καμμένα μαγαζιά, διελυμένες ψυχές. Σεβαστή Κυρία δεν το χωράει ο νους μου! Πως τολμάνε αυτοί οι εγκληματίες να σκορπουν τον όλεθρο και την καταστροφή εν ονοματει του γιού σας. Χειρότερο έγκλημα ακόμη και από την ίδια την αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής είναι η μετα θάνατον σπήλωση της μνήμης του νεκρού. Αυτό κάνουν στο παιδί σας τώρα αυτοι που καίνε σπάνε και τραυματίζουν ανθρώπινες ψυχές.

Σεβαστή Κυρία η απώλεια του παιδιού σας είναι ένα γεγονός που μπορεί να κατανοήσει πλήρως μόνο όποιος έχει παιδιά, μόνο αυτός που έχει μοχθήσει για να τα μεγαλώσει, αυτός που έχει ξενυχτήσει πάνω από το κρεβάτι του παιδιού του όταν εκείνο είχε πυρετό. Και εσείς όλο σας το είναι δώσατε για το παιδί σας. Πιστεύω ότι τα παιδιά μας είναι η προέκταση του εαυτού μας, όταν φύγουμε από αυτό τον μάταιο κόσμο θα συνεχήσουμε να ζούμε μέσω των παιδιών μας. Σκοτώνοντας τον Αλέξανδρο αυτός ο φονιάς σκοτωσε και εσάς, σκότωσε και την ψυχή σας. Αυτοί που καταστρέφουν τις περιουσίες των άλλων, σκοτώνουν και τον γιο σας για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. Αυτοί οι εγκληματίες, αυτοί οι κουκουλοφόροι - δολοφόνοι, καπυλεύονται το όνομα του παιδιού σας. Διαπράττουν μέγιστη ύβρη προσπαθώντας να περάσουν την αίσθηση στον κόσμο ότι εκδηκούνται για τον χαμό του συντρόφου τους. Ο γιος σας ούτε κουκουλοφόρος ήταν ούτε αναρχικός υπήρξε.

Γιαυτό το λόγο θα ήθελα να σας παρακαλέσω μέσα από τον πόνο σας μέσα από το βαρύ πένθος σας που ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΝΘΟΣ ΟΛΩΝ μας, να σταματήσετε στο μέτρο που μπορείτε αυτή την τραγωδία, αυτή τη φρίκη που οι κουκουλοφόροι σκορπουν παντού. Βγήτε αυρίο κιόλας και κάντε δημόσια δήλωση, ότι δεν έχετε αναγκη υπεράσπησης από αυτούς τους εγκληματίες. Κάντε έκληση να σταματήσει αυτό το κακό που γίνεται εδώ και 3 μέρες, αφαιρέστε τους το ηθικό έρισμα που με βρώμικο τρόπο χρησιμοποιούν. Για το Θεό η μνήμη του Αλέξανδρου δεν έχει ανάγκη υπεράσπησης από αυτούς τους εγκληματίες. Κάντε έκληση να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη μνήμη και το όνομα του παιδιού σας για να σκορπουν τον όλεθρο. Ο μικρός Αλέξανδρος με το μεγάλο χαμόγελο ΧΑΡΑ ΣΚΟΡΠΟΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΣΤΗΧΙΑ. Αύριο όλη η Ελλάδα θα αγκαλιάσει το παιδί σας και θα το συνοδευσει στην τελευταία του κατοικία, όμως όλοι μας θα έχουμε μια θέση στη καρδιά μας για να κατοικει ο Αλέξανδρος. Αύριο μέσα από το βαθύ σκοτάδι του θανάτου, κάντε να λάμψει η μικρή αχτίδα της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Αναδημοσίευση από neos-forum.com

No comments:

Post a Comment