Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2018

Ανοικτή επιστολή προς ξένον “επαΐοντα”


2/11/2018

Αξιότιμε κ. Καθηγητά,

Πρωτίστως, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εξαιρετική παρουσίαση της εμπεριστατωμένης μελέτης σας, την οποίαν παρηκολούθησα, σχετικά με την τραγική κατάσταση του πλανήτη μας εξ' αιτίας της αλογίστου χρήσεως των φυσικών πόρων, την σοβαροτάτης μολύνσεως του περιβάλλοντος και την ταχυτάτη και υπερβολική αύξηση του πληθυσμού της Γης!

Επιτρέψτε μου, όμως, να επισημάνω τα ακόλουθα:

Είναι κρίμα που μια τόσο σπουδαία ομιλία παγκοσμίου ενδιαφέροντος, την απευθύνατε εις τα λάθος αυτιά!...

Αισθάνθηκα ότι ήταν σαν να ομιλούσατε εις τους Αμπορίτζινις (Aborigines), τους γηγενείς κατοίκους της Αυστραλίας, οι οποίοι, όπως και οι Έλληνες είναι είδος υπό εξαφάνισιν, λόγω υπογεννητικότητας, μεταναστευτικού προβλήματος και οικονομικού πολέμου, τον οποίον υφίστανται, και οι οποίοι είναι, σε τελική ανάλυση, οι λιγότερο υπεύθυνοι για την μόλυνση του πλανήτη και το, εν γένει, κατάντημά του.

Θα ήταν πιο αποτελεσματικό, εάν ομιλούσατε, ούτε καν στους πολυπληθείς Κινέζους, οι οποίοι τουλάχιστον, έχουν ήδη λάβει ακόμη και αφύσικα και επώδυνα μέτρα, αλλά προς τους Αμερικανούς, τους Ευρωπαίους και τους Ασιάτες, ιδίως όμως προς τους καινούργιους κατοίκους της Ελλάδος και της Ευρώπης, οι οποίοι όπως γνωρίζετε, είναι οι ΠΑΝΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.

Αυτοί χρησιμοποιούν την «Μέθοδο του αστερία», ο οποίος τελικά τρώει το στρείδι(!...) χρησιμοποιώντας, ως όπλο, την υπομονή του.


Στις μέρες μας, οι Πανισλαμιστές επαναλαμβάνουν την πρώτη τους προσπάθεια να κατακτήσουν την Ευρώπη έπειτα από ... 1300 χρόνια ΥΠΟΜΟΝΗΣ (!) χρησιμοποιώντας τον υπερπληθυσμό και την μετανάστευση ως μέσα ΕΠΙΒΟΛΗΣ και ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΣ. Κατά τον Η' (όγδοο) αιώνα, είναι παγκοσμίως γνωστό, οι  Άραβες, επέτυχαν να κατακτήσουν την Βόρειο Αφρική (Αίγυπτο, Λιβύη, Τυνησία, Αλγερία, Μαρόκο) αλλά και μέρος της Ισπανίας, από όπου όμως εξεδιώχθησαν από τους Χριστιανούς βασιλείς έπειτα από 700 χρόνια Ισλαμο – Αραβο – Μαυριτανικής υποδούλωσης των Ισπανών (ΙΕ’ αιών).

Έκτοτε όμως, με ευθύνη της Καθολικής Εκκλησίας, η Ευρώπη (πλην της Ορθοδόξου Ελλάδος), έχει από-χριστιανοποιηθεί (το στρείδι έχασε το προστατευτικό του κέλυφος, ο δε αστερίας πατάει πόδι) και αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες, ανοίγει τις πύλες της εις τους Ισλαμικούς Πληθυσμούς της Ανατολής, οι οποίοι έρχονται κατά εκατομμύρια και αλλάζουν τον κοινωνικό ιστό των χωρών όπου εγκαθίστανται, εφαρμόζοντας τον Μουσουλμανικό Νόμο της Σαρίας.

Όσο δε για την Πατρίδα μου, την Ελλάδα, η οποία υφίσταται το βάρος αυτής της ύπουλης – αθόρυβης κατακτήσεως με τις καταστροφικές επιπτώσεις της, εντονότερα από όλες τις χώρες της Ευρώπης, έχει μετατραπεί, με ευθύνη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, σε “Ουδετέρα Ζώνη” (!!!...)

Βλέποντας το λάθος της η Ευρώπη, ότι, δηλαδή, δεν μπορεί να φιλοξενήσει εις το ήδη κορεσμένο έδαφός της, τον πληθυσμό της Ασίας και της Αφρικής, τώρα κλείνει τα σύνορά της, τα οποία αρχίζουν από την Αδριατική θάλασσα (και όχι από το Αιγαίο Πέλαγος, όπως θα έπρεπε), υψώνει τα Νομικά της Τείχη με την Συνθήκη του Δουβλίνου 2, και στέλνει όσους μετανάστες δεν θέλει (βαφτίζοντας τους “παρανόμους”) πίσω εις την “χώρα εισόδου”  τους, δηλαδή στην Ελλάδα, αδικώντας την κατάφορα. Επίσης, θέλω να τονίσω εδώ, ότι αισθανθήκαμε παγιδευμένοι και προδομένοι όταν είδαμε να υψώνονται τα μεταλλικά τείχη (συρματοπλέγματα και ένοπλοι φρουροί) και εις τα Βόρεια Σύνορά μας, βαλλόμενοι έτσι και από τη Δύση και από την Ανατολή, με εισβολή ισλαμικών πληθυσμών ταυτόχρονα.
 

Εμπεδώσαμε, λοιπόν, πλήρως, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μας εξέβαλε πρακτικά και ουσιαστικά και ... ξεδιάντροπα (!!!), εξαναγκάζοντάς μας να ζούμε εγκλωβισμένοι με τους Πανισλαμιστές ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ μας!!! χωρίς να μπορούμε να λάβουμε τις αποφάσεις μας, σαν ελεύθερο κράτος, αφού ανήκουμε τυπικά και νομικά στο ανομοιογενές μόρφωμα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση, και οι Νόμοι της είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος. Έτσι παρακολουθούμε πλήθη ολόκληρα να εισέρχονται ανεμπόδιστα από την Ευρώπη και από την Τουρκία στην ... Ουδετέρα Ζώνη (No Man's Land) που λέγεται Ελλάς, η οποία δεν προβάλλει καμμία στρατιωτική αντίσταση, αφού οφείλει να υπακούει τυφλά στις Κοινοτικές Οδηγίες, στους κανόνες της Παγκοσμιοποίησης και στις διαταγές του ΝΑΤΟ!!! Δηλαδή, με απλά λόγια, βιώνουμε την δεύτερη Φραγκοκρατία μας και την δεύτερη Τουρκο-Ισλαμοκρατία μας.

Οι Πανισλαμιστές, με πρότυπο τον Μωάμεθ, έχουν ως στόχο τους να αποκτήσουν (όπως εκείνος) 16 συζύγους (!), 63 ερωμένες(!) και όσα πιο πολλά παιδιά μπορούν (!), με σκοπό, σε 50 χρόνια από τώρα, να κυριαρχήσουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (στην Ουτρέχτη και στο Λονδίνο έχουν ήδη εκλέξει Δημάρχους).

Η από πολλών ετών λεχθείσα κυνική ομολογία – προειδοποίηση του πρώην Προέδρου της Τουρκίας ΟΖΑΛ, δεν μας αφήνει καμμία αμφιβολία για τις προθέσεις και το σχέδιο των Πανισλαμιστών : “Δεν θα χρειαστεί να σας κάνουμε πόλεμο, θα σας κατακτήσουμε με τη Δημογραφική μας υπεροχή και τη Δημοκρατία σας”!!!

Εάν λοιπόν, θα ήταν δυνατόν, να ενημερωθούν, με δική σας παρέμβαση ως επαΐοντος, εκτός από την Αμερική και την Ευρώπη, και οι Ισλαμικές χώρες της Ανατολής, ίσως να υπήρχε μια αμυδρά ελπίς, οι τόσο σημαντικές απόψεις σας σχετικά με το τρομακτικό μέλλον του πλανήτη, να εισηκούοντο, εφ' όσον θα αντιλαμβάνοντο ξεκάθαρα, ότι και με δική τους ευθύνη η Γη οδεύει, τάχιστα, προς την καταστροφή της ίδιας της ζωής. Δεν είμαι αισιόδοξη, όμως, διότι, εκτός από τις, οικολογικής φύσεως, καταχρήσεις (υπερκατανάλωση, μόλυνση και υπερπληθυσμός), τα τόσο πολύ διαφορετικά είδη συμφερόντων, οι συγκρούσεις για ισχύ, καθώς επίσης και ο κρατικός εγωισμός των χωρών, οδηγούν τον κόσμο σε πολέμους με καταστροφικές συνέπειες για όλους (άνευ εξαιρέσεων), αποδεικνύοντας δυστυχώς την υποβόσκουσα υποψία, ότι “ο άνθρωπος είναι πράγματι, ηλίθιος, αφού πριονίζει το κλαδί εις το οποίο στέκεται”. Παρ' όλα αυτά, η σωτηρία του πλανήτη μας είναι τόσο ευγενής σκοπός, όσο και αναγκαίος, ώστε αξίζει να αγωνίζεται κανείς!!! Άλλωστε η ελπίς πεθαίνει τελευταία... Καλή δύναμη, λοιπόν, και ο Θεός μαζί σας!

Με τιμή

Ζένια  Κατσούλη
Φιλόλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου